İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Karne töreni bugün yapıldı. Törende çeşitli alanlarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

May

Okulumuz öğrencilerinden Sevda KAYA İl Milli Eğitim müdrülüğünün düzenlediği Kudüs´e Mektup Yarışmasında İstanbul 2. olmuştur. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ederiz.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Sınav Tarihleri

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Leyla ŞAHİN, Gülten Özaydın Genç Yazarlar Öykü Yarışması´nda İstanbul 3.sü olmuştur. Kendisini bu başarısından dolayı tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Çığıl UZUN İstanbul bisiklet yarışmasında birinci olmuştur. Bu başarısından dolayı kendisini tebrik ediyoruz.

Mrt

103. yılını  kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi vesilesi ile okulumuz edebiyat öğretmeni Sait Hami AKBOLAT yönetimindeki öğrencilerimiz bir etkinlik düzenlediler.

Mrt

Siber Suçlarla mücadele kapsamında ilçemiz Emniyet Müdürlüğünden gelen polis arkadaşlar öğrencilerimize seminer düzenledi. Bu çabalarından ötürü polis arkadaşlara teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen okullar arası badminton turnuvasında okulumuz erkeklerde ilçe 2. si kızlarda ise ilçe 3. sü olmuştur. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik ederiz.

Mrt

Münazara yarışmasının finalinde büyük heyecan yaşandı. Çok az puan farkıyla 11H sınıfı şampiyon oldu.Tüm öğrencilerimizi tebrik eder , organizasyonda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu etkinliklerde emeği geçen değerli edebiyat öğretmenlerimiz Sevgi DURMUŞ BEŞİKTEPE, Sait Hami AKBOLAT ve Abdurrahman HANCIOĞLU´ na emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

YKS ye başvuracak 12. sınıf öğrencileri başvuru işlemlerini okulumuz müdür yardımcısı Aytekin ATIŞ yardımı ile yapabilirler.

Mrt

E-twinning ve AB Kulübü Neksav Özel Eğitim Kurumlarına toplum hizmeti ve sosyal sorumluluk projesi gezisi düzenledi.

Mrt

Okulumuz rehber ve danışman öğretmenlerimiz 11. Sınıf öğrencilerimizle Educaturk fuarına katıldı.