İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi

STEM Etkinlikleri Anketi

STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) eğitimi, okul öncesi eğitimden yüksek öğretime kadar tüm eğitim sürecini kapsayan, öğrencilerin problemlere disiplinler arası bakış açısıyla bakmalarını, bütüncül bir eğitim anlayışıyla bilgi ve beceri kazanmalarını hedefleyen bir yaklaşım olarak kabul edildiği, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün STEM yaklaşımının tanıtımı, yaygınlaştırılması ve araştırılmasına yönelik çeşitli proje ve çalışmalar yürütmektedir.

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, STEM yaklaşımına yönelik gerçekleştirilen çalışmaların toplanarak mevcut durum analizi yapılması amacıyla,   öğretmenler için  "bit.ly/ögretmenstem", öğrenciler için "bit.ly/ögrencistem" bağlantısından ulaşılabilecek anketlerin Haziran ayı sonuna kadar doldurulması gerekmektedir.

Öğretmen ve öğrencilerimize duyurulur.

Metin IŞIK
Okul Müdürü